בס"ד יש פה מישהי עם סכרת הריון? שיכולה לשפוך לי קצת אור. בגדול אני די מאוזנת ועושה ניטור סוכר כל יום. אבל לוקחת פה ושם קןביית שןקולד אן עוגייה כי מרגישה שיש לי גם סחרחורות בלי טיפת סוכר. כמה זה חמןר?????
הריון ולידההריון ולידה
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2025 בשעה 16:08
אני כשאני חורגת אני עושה אחרי שעה בדיקה לראות את חומרת המצב. בעיקרון מעל 200 סוכר זה כבר מסוכן גם לעובר וגם לאם. יחד עם זאת, גם מצב של היפו ונפילת סוכר היא מסוכנת. אם את מגיעה למצב של סחרחורות והיפו לעתים קרובות אני מציעה שתבדקי את זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2025 בשעה 16:28
רוצה מתכונים שווים ? היה לי בהריון הקודם (הנוכחי עדיין לא יודעת)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2025 בשעה 16:30
אל תתייחסי למספרים, זה מספר קלוריות אם מעניין אותך פנקייקים 2 כפות קמח שקדים 130 כף קמח כוסמין מלא 64 שקית קטנה סוכרלוז כפית אבקת אפיה 2 כפיות חמאת בוטנים טבעית ללא סוכר 100 כף או שתיים של גבינת שמנת (נפוליאון) 90 קצת חלב סויה ללא סוכר ביצה 70 כפית תמצית וניל טבעית לטגן בחמאה/ שמן. -בשמן טיפה עמוק זה יוצא קריספי. ההיתי אוכלת עם: + כפית חמאת בוטנים 30 + כפית ממרח חלווה 24
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באפריל 2025 בשעה 16:32
עוגת שוקולד סכרת הריון מחממים תנור ל180 מקציפים 5 ביצים (350) אחרי שנהיה קצף גבוהה ואז מוסיפים שקית סוכרלוז (בהריון) ממסים בקערה 100 גרם שוקולד מריר ללא סוכר (600) + חצי כוס חלב שיבולת שועל ואגוזי לוז (70) מוסיפים לקערת המיקסר מוסיפים כפית אבקת אפייה חצי כוס קקאו 100% (380) וחצי כוס חלב (60) מקציפים טוב טוב מעבירים לתבנית מוסיפים חלווה ללא סוכר ומטביעים בפנים (3 כפיות- 90) מפזרים עוד חלווה מעל העוגה (גדול- 280) מכניסים לתנור על 180 מעלות ל25 דק׳ או עד שהעוגה כבר לא נוזלית מבפנים. קלוריות: לכל העוגה 1,830 חלקי 16= 120 לחתיכה ממליצה: לחמם במיקרו 30 שניות ולאכל עם קסטה של גודיז (ה50 קלוריות הקטן)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך