האם לקנות חיתולים לפני הלידה או אחרי כדי לראות איזה גודל מתאים לבייבי? ואם לפני איזה מידה קונים?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2025 בשעה 09:01
אצל הגדולה קניתי לפני הלידה חבילה אחת של מידה 1 וזה היה טיפשי. קיבלתי מהבית חולים איזה 7 טיטולים ואז ישר היינו צריכים מידה 2 נולדה ילדה מתוקה וגדולה בלי עין הרע... אני חושבת שעדיף ללדת ואז לשלוח רגע את הבעל, חברה,סבא סבתא לסופר לקנות טיטולים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2025 בשעה 09:02
בבית חולים יתנו לך חיתולים ולפי זה תראי מה מתאים לתינוק שלך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2025 בשעה 09:38
תודה 🙏😍
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 באפריל 2025 בשעה 20:24
יש לך פה רשימה מושלמת! לפי נושאים, עם הערות, קישורים, גיליון של רשימה מה לארוז לבית חולים, גיליון של ערכות לידה, המלצות לצעצועי התפתחות, ואם את צריכה אז גם הכנות לברית. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kd2-Yy7XcidFfAjdvwpD2yAvW-deK_QxXPXWxiF4jeE/edit?usp=drivesdk בידיים מלאות 💛

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני חייבת לפרוק.. אתמול בלילה אני ובעלי הלכנו לישון באווירה לא נעימה, אני בדיוק מחלימה מקורונה והוא פתאום התחיל לא להרגיש טוב. טען שכאב לו כל הגוף ושהוא רוצה לישון. בכל אופן אני כבר יומיים לא ממש ישנתי, גם הייתי נורא חולה וגם העובר שלי זז המון (כנראה בגלל שהייתי כל הזמן במנוחה) וזה נורא הפריע לי והעיר אותי כל הזמן. הגוף שלי מרגיש ממש מפורק כבר מעייפות. לפני שעתיים קמתי עם כאבים חדים מאוד בבטן והלכתי לשירותים, התפנתי והרגשתי כאבי תופת בבטן ברמה שאי אפשר לנשום. הלכתי שוב למיטה בהרגשה שאני עומדת להקיא ולהתעלם וניסיתי לקרוא לו שיעזור לי. הוא קם והרים אותי מהרצפה ובלי יכולת לדבר ניסיתי להגיד לו שאני מרגישה שמשהו לא בסדר כי כואב לי נורא וגם בגב התחתון ואני מפחדת שזה צירים. הוא כל שניה שאל אותי ״מה את רוצה שאעשה? תנסי לישון תנסי לישון״ אני מנסה להדביר לו שיש סיכוי שזה צירים והוא מבטל את זה בכל מני איבחונים כמו ״הוא גדל עכשיו וזה מרגיש ככה בגלל זה״ אני שבוע 28. אני מנסה להסביר לו באפס כוחות שהוא לא רופא והוא לא יודע מה הסיבה ואם אני אןמרת שאני מרגישה משהו מוזר אני יודעת מה אני אןמרת והוא ממשיך לשאול אותי מה את רוצה לעשות במקום לקום לעשות מעשה. ואז אמרתי לו שאולי כדאי ללכת לבדוק והוא התחיל להשמיע קולות של כאב ולהגיד שכואב לו הגב נורא . אני בוכה ונחנקת והוא מלטף אותי אבל לא עושה שום דבר!!! אין בי כח בגוף לקום ולדבר! אחרי כמה דקות כאלה של בכי אני מצליחה לקום לשירותים ומשלשלת המון. כנראה שאלו באמת היו צירים. עכשיו אני רגועה יותר ושותה מים, הוא חזר לישון ואני נרגעת בחדר אחר. איך לדון אותו לכף זכות? הוא בעל מהמם באמת שאין דברים כאלה. אבל אני מרגישה שמרוב הפעמים שהלכנו להבדק ״לשווא״ הוא חושב שהוא כבר יודע מתי זה מצריך בדיקה ומתי לא. זה הריון ראשון, אנחנו בני 20, איך אני מחדירה לו לראש שהוא חייב לסמוך עליי ועל התחושות שלי?
הריון ולידההריון ולידה
💬20 תגובות👍1 לייקים