הכנתי עוגה, הכפלתי הכל חוץ מאת הזמן.. אפשרי עכשיו להכניס שוב לתנור? 8 ביצים 1 וקצת כוסות סוכר (במקום 2 כוסות, זה הרבה לדעתי) 2 כוסות קמח 2 כוסות שמן 2 שקיות אבקת אפייה 8 כפות שוקולית 2 כפיות תמצית וניל 160 מעלות (45 דקות) והשארתי שעה במקום שעה חצי.. בהזמנות זו - יש לכן מתכון מנצח??
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במרץ 2025 בשעה 18:40
160 מעלות נשמע לי ממש ממש מעט העוגה צריכה לפחות 180 מעלות וכן, היית צריכה להכפיל את הזמן תראי במקום לזרוק תנסי להכניס לתנור שוב אין לך מה להפסיד🤷🏽‍♀️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 במרץ 2025 בשעה 19:36
מה למה את צריכה להכפיל זמן חחח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך