
משתמשת פורטי29 במרץ 2025 בשעה 11:15
אני יודעת שאסור בולגרית בהריון, אבל בבית אני כן קונה חבילה משתמשת פעם אחת ומה שנשאר הכי אוכל או עושה פשטידות.. השאלה איך זה עם סלט בחוץ כי אני מכורה לסלט אחד ולא יכולה לוותר עליוווו
אם זה במסעדה או בית קפה שזה סלט סגור, ככול הנראה שזה טרי לא? כמו שאכין בבית .. לא מקום שזה נמצא פתוח ומכניסים ידיים לשם (כמו סלט בהרכבה..)
וגם.. חומוס! מה עושים?? לא אוהבת כל כך חומוס ביתי.. חומוס אחלה וזה גם אסור… וגם לא מחומוסיה, מה אתן עושותתת
הריון ולידה

💬2 תגובות