דחוף עוגת גבינה בתנור כבר שעה וחצי למעלה נהיה שחום אבל בהכנסה של שיפוד, עדיין רך בפנים...
הריון ולידההריון ולידה
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 21:49
אולי שמת על חום גבוה מדי את התנור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 21:52
זה היה בטורבו כי התנור החלבי שלי טורבו על 130 שעה וחצי מה לעשות עכשיו? שמתי עוד חצי שעה ועדיין רך בפנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 22:03
עוגת גבינה אמורה להיות רכה,היא לא צריכה להתקשות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 22:14
אבל השיפוד אמור לצאת רטוב?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך