היי שאלה בנות, אני אישה בהריון בשבוע 15 שמכינה כנאפה ביתי וקניתי גבינה צפתית מהמעדניה(זה עם מים קצת בפנים( לכנאפה לבישול האם מותר לאכול את זה עם הגבינה הזאת? תכלס זה יעבור קצת בישול מה אומרות? מניסיונכם. תודה
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 19:05
כל עוד זה עובר חימום /צלייה/ בישול זה בסדר לאכילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 19:08
תודה רבה רבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 במרץ 2025 בשעה 21:10
תביאי מתכון☺️ עשית חשק

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך