בנות אני שבוע 24 עוד שבוע העמסת סוכר בינתיים אוכלת די הרבה מתוק ושוקולד לדעתכן כדאי להזהר עם זה? נגיד- ארוחת בוקר: דייסת שיבולת שועל עם שוקולד בפנים (מנסה לשלב כאילו בריא…)
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2025 בשעה 09:04
לדעתי תפחיתי קצת בכמות ואחרי התור עם הרופאה עם התוצאות של הבדיקה היא תגיד לך איך להמשיך בתזונה . לי למשל היא אמרה שאני יכולה לאכול כמה שאני רוצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2025 בשעה 09:41
אני מתחילת ההריון אכלתי מתוק בערימות.. והבדיקה של העמסת סוכר 50 יצאה לי תקינה ברוך השם 🤷🏻‍♀️ תמיד כדאי לנסות להפחית בסוכר כמו גם במלחים, אבל ממה שידוע לי זה לא בהכרח מחייב שהתוצאה תצא לא תקינה. זה כן יכול להשפיע יותר במידה ויש לך נטייה גנטית במשפחה לסוכרת או עודף משקל או גיל הריון וכו׳..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2025 בשעה 10:11
אין קשר, הריון קודם היתה לי סכרת הריון והייתי פחות חברה של מתוקים ושוקולדים הריון הזה אני כל יום אוכלת מתוק ושוקולד וברוך השם אין סכרת.. סכרת הריון לא נובעת מזה שאנחנו אוכלים מתוק🫶🏼
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 במרץ 2025 בשעה 10:58
אם יש לך או אין לך סכרת זה ממש לא ישנה … תאכלי כרגיל. להיזהר עם שוקולד זה לא מה שיציל אותך מסכרת אם קיימת.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך