היי בנות איך אתם עושות את הפנקייק בננה לביביי?
עם הקוואקר
מדברים על הכל
💬4 תגובות👍1 לייקים
תגובות (4)
משתמשת פורטי13 במרץ 2025 בשעה 08:51
אני מכינה את המתכון של קראנצ'ית אבל מורידה מהסוכר
משתמשת פורטי13 במרץ 2025 בשעה 08:51
2 בננות בשלות-למעוך עם מזלג
כוס קוואקר /שיבולת שועל מהירה להכנה (100 גרם)
חצי כוס קמח תופח או רגיל/כוסמין פלוס כפית אבקת אפיה (70גרם)
3 כפות סוכר חום כהה דביק
2 סוכר וניל (20 גרם)
2 ביצים m
כוס חלב/שמנת מתוקה/מים (120 גרם)
50 גרם חמאה מומסת או 4 כפות שמן
הכנה:
למעוך עם מזלג את הבננות, להוסיף ביצים ולערבב. להוסיף חלב ולערבב, להוסיף סוכרים ולערבב ואת הקמח ושיבולת השועל. לערבב עם המזלג. לסיום להכניס את החמאה המומסת. להניח בצד 5 דקות (זה חלק חשוב כדי שהקוואקר יתרכך) . לקחת עם מצקת קצת מהעיסה ולשים במחבת של פנקייקים (או כל מחבת שיש שלכם שהיא עם ציפוי שלא נדבק), לצרוב משני הצדדים. ככה להכין את כל הפנקייקים. לאכול עם מייפל/שוקולד/אבקת סוכר וכל מה שאתם אוהבים.
משתמשת פורטי13 במרץ 2025 בשעה 09:07
אני טוחנת את הקוואקר ושמה אותו בתור קמח במקום קמח לבן