אני מפשירה חלב אם שהוקפא במים חמימים עד שהוא הופך לברד/נוזלי ואז מעבירה לבקבוק להמשך חימום, בקבוק נוצרת שכבת שומן כזאת שלא מתערבבת עם החלב, מישהי יודעת למה? אני מערבבת גם את הבקבוק והשכבה חוזרת שוב. גם בשקית עצמה היו חתיכות לבנות כאלה…
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2025 בשעה 09:17
???
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2025 בשעה 09:21
אולי זה לא הופשר עד הסוף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 במרץ 2025 בשעה 09:22
ותסתכלי באינטרנט על הכמות זמן שאפשר לשמור חלב במקפיא ובכל מקרה ממליצה לך להפשיר את החלב אם המים קרים יותר בריא ובתאכלס תאכלס לוקח אותו זמן ורק אחרי שזה נוזל אז תשימי בבקבוק ותחממי במים חמים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך