הכנתי לחמניות כוסמין, לא פעם ראשונה. במקום להתפיח שעה יצא שאיחרתי אולי 10 דקות, וכבר ראיתי שהבצק מלא בועות, לא כמו רגיל. אחרי אפיה ריח וטעם לא הכי טעים. זה אומר שמקולקל? יחד עם ממרח זה בסדר, השאלה היא אם זה מזיק כמו לאכול מוצר חלב שהחמיץ....
אוכלאוכל
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במרץ 2025 בשעה 18:22
האמת בצק אני יודעת שקמח כוסמין או מלא צריך הרבה דיוקים וזה.. אולי הקמח או השמרים פגי תוקף? אולי באמת קשור להתפחה