איך עשיתן מעבר לתינוק מאוכל טחון לרגיל??.
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2025 בשעה 21:23
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2025 בשעה 21:29
אוכל רך בחתיכות קטנות כמו בננה או קציצה רכה.. לביבות בטטה וכאלה.. אורז עם רוטב. ירקות מאודים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2025 בשעה 21:40
התחלתי במאכלים רכים מאוד כמו שלוליות גבינה (יש מתכון באתר המתכוניה). אחרי כמה זמן שראיתי שהוא מסתדר עם מאכלים רכים עברתי לפנקייקים ומאפינס (גם הכל מאתר המתכוניה).. וזהו משם כבר המשכתי לפסטות/אורז/עוף/שניצל/קציצות ובעצם הכל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 במרץ 2025 בשעה 21:53
מעולם לא טחנתי!!! הבאתי אוכל מרוסק במזלג בלבד ואז זה פשוט משחק של כמה מרוסק כמה זמן לרסק ואיזה מרקם אני רוצה. ותוך מספר ימים תמיד הייתי מעבירה מרקמים כך שבגיל חצי שנה שבעה חודשים המרקמים כבר היו ממש גסים... ואם שמעת על בייבי לד אז ממש. ממש ממליצה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך