אוף אולי מישהי פה תוכל לעזור לי תמיד שאני מכינה עוגת שיש יוצא לי דחוס ולא אוורירי , באלי להכין עוגה ושיצא לי ענןן ולא יוצא לי זה לא פעם ראשונה שאני מכינה וכול פעם מנסה משהו אחר , כבר קבועה שזורקת לפח ונמאס לי דווקא שאני עושה עוגת שוקולד יוצא לי רך אוורירי ועוגת שייש יוצא לי על הפנים מישהי יודעת למה אני מפרידה ביצים
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2025 בשעה 20:15
צריך מתכון טוב ותנור טוב ולאפות אותה טוב. למשל עוגה שיש בה הרבה ביצים מופרדות מוקצפות חייב לאפות עד הסוף שקיסם יוצא נקי בלי פירורים. אחרת היא צונחת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2025 בשעה 20:24
תכתבי עוגת שיש נעמה קדוש ביוטיוב מכינה כל שבוע יוצא עננים משהוא מפחד טורפים הכל!!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2025 בשעה 20:26
כמה מעלות אתן שמות בתמור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2025 בשעה 20:26
עם טורבו או בלי ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך