יצא לכם לאכול בהריון בשר שבושל בסו ויד 10 שעות ואחר כך עוד כמה דק על האש?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2025 בשעה 20:06
תלוי באיזו טמפרטורה זה בושל בסו ויד. ומה זה כמה דק על האש? מה הייתה מידת העשיה ? האם הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות או יותר גם בתוך/באמצע הנתח?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2025 בשעה 20:44
כן יצא לי היה טעים 😁 אם הוא עדיין ורדרד אפשר את החתיכ שלך לצרוב עוד טיפה על המנגל אחרי החיתוך

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך