היי, הריון ראשון שלי, שבוע 14+4 תגידו יש לי חשק ממש לסלט הזה המוכן הכרוב אדום עם מיונז מישהי יודעת אם אפשר לאכול? או שאסור?
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי21 בפברואר 2025 בשעה 08:48
אין שום בעיה..בתאבון
משתמשת פורטי21 בפברואר 2025 בשעה 08:58
תבדקי את המיונז
משתמשת פורטי21 בפברואר 2025 בשעה 09:10
בדקתי לך בצ׳אט GPT, כולל מקורות מידע 🩷
המידע שהצגתי מבוסס על מקורות רפואיים מהימנים:
• אתר כללית: מציין כי מיונז קנוי, המיוצר במפעל בעל רישיון יצרן בתוקף, בטוח לשימוש בהריון, מכיוון שהוא עשוי מביצים מפוסטרות. 
• פורטל יולדת: ממליץ לצרוך בהריון רק מיונז מקופסה ולא ביתי, ומדגיש שיש לשלבו לעיתים רחוקות בשל תכולת השומן הרווי. 
• אתר אלטמן בריאות: ממליץ להימנע ממיונז ביתי המכיל ביצים לא מבושלות, אך מציין כי ניתן לצרוך מיונז וביצים מפוסטרות המיוצרים במפעל בעל רישיון יצרן בתוקף. 
לכן, צריכת מיונז תעשייתי בהריון נחשבת בטוחה, כל עוד הוא מיוצר מביצים מפוסטרות ובמפעלים בעלי רישיון מתאים.