יש מצב מישהי עושה לי סדר דחוף? אני בהריון ראשון ולא מבינה את המונחים שמשתמשים פה מלא- לבדוק בטא/לבדוק בטא כל כמה ימים-בשביל מה? מה זה? לבדוק הכפלה? מה זה כל המונחים האלה לא מבינה בהם בכללל😏
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2025 בשעה 16:40
בדיקת בטא ראשונית שמאשרת שאת בהריון, ואפשר לבצע שוב אחרי יומיים לראות שהערך עולה וכך גם ההריון מתפתח בכיוון חיובי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2025 בשעה 16:40
בטא זה בדיקת דם שבודקת אם אישה בהריון או לא בעיקרון בודקים כל יומיים כדי לראות שהבטא מוכפלת ועד שמגיעה למספר של 1000 מבטא 1000 לא צריך לבדוק בבדיקת דם אלא אפשר ללכת כבר לאולטרסאונד אבל עדיף ללכת שבוע 8 ככה כי מוקדם מדי לפעמים לא מצליחים לראות טוב וסתם מדאיגים בלי סיבה את האמא.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בפברואר 2025 בשעה 16:53
מוסיפה על מה שנאמר פה שבדיקת בטא היא לא חובה , לרוב עושות את זה מי שבטיפולים או אחרי הפלות חוזרות או בעיה אחרת. בואי נגיד שיהיו לך מספיק הזדמנויות להדקר במהלך ההריון חחח אם יש בדיקה ביתית חיובית את יכולה לקבוע תור אצל רופא נשים בשבוע 7 .

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך