איך מכינים בקבוק מהר? כל פעם שאני מכינה לו בקבוק לוקח לי רבע שעה עשרים דק' לקרר את המים והאם צריך לחמם חלב אם? ואם כן איך?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 17:45
אני ממש לא מרתיחה ואז מחכה. שמה מים פושרים מראש וזהו סלאמת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 17:45
אני מאכילה תמ״ל.. מכינים מראש בקבוקים עם מים שרתחו לפני כמה שעות כך שהם פושרים.. ברגע שצריך לאכול מוסיפים קצת מים רתוחים לבקבוק עד שמרגיש לך שזו הטמפ׳ הנכונה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 17:57
לי יש קנקן שאני ממלאה מראש במים רותחים והם מתקררים לטמפרטורת החדר, אחר כך כשצריך אני להכין בקבוק אני שמה 60 מ"ל מים חמים ו120 מ"ל ממים שבקנקן תשמרי על היחס הזה של 1/3 מים חמים ו2/3 מים קרים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 18:36
חלב אם זה או לחמם עם מיים חמים או בטמפרטורת החדר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך