היי
טסה לאיטליה ורוצה להבין לפני
גבינות לא מפוסטרות / קשות / כאלה במי מלח שעוברות בישול / אפייה בטוחות לאכילה בוודאות? (בהריון ראשון😊🙈)
תודה על התשובות!
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 13:21
לא מפוסטר לא רצוי לאכול
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 13:28
בעיקרון כל מה שעובר אפייה/חימום אפשר לאכול
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 13:29
אבל גבינות עם עובש כמו קממבר, ברי, רוקפור מומלץ שלא בכללי לפי מה שהבנתי
משתמשת פורטי15 בפברואר 2025 בשעה 13:52
טרמיסו את לא יכולה לאכול שם קחי בחשבון שהכל קלאסי עם ביצים חיות
רטבים של פסטה תגידי לפני שאת בהריון כי היו מלא מנות שלא יכולתי לאכול שהיו עם חלמונים ללא בישול
בגדול כל מסעדה תשאלי אם אפשר לאכול את המנה שאת מזמינה בהריון
פיצה כמובן אפשר כי הכל עובר אפייה
לגבי גבינות וירקות אני לא אוכלת בהריון בחוץ בכלל