הריון שני , בתחילת ההריון אמרו אולי התעברות מאוחרת אבל לאט לאט הפער גדל ולא תאם את תאריך הווסת שלי אז חוששים להאטה בגדילה ברחם בסקירה המוקדמת אני אמורה להיות 15+5 והעובר תואם 14+4 לא מעשנת לא שותה, מה הסיבות שיכולות לגרום לזה? מישהי שעברה ויכולה להרגיע?
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בפברואר 2025 בשעה 08:00
בדקו את הזרימות של השתייה? היה לי חשד לזה בהריון הקודם זה נקרא iugr קודם צריך לבדוק שהשלייה מספקת לעובר את מה שהוא צריך ואם לא לפעמים אפילו מיילדים מוקדם(לא בשבועות כאלה כמובן) לי זה היה ככה בשבועות קצת יותר מאוחרים והתחיל פער שרק הלך וגדל, הלכתי להמון רופאים שכולם אמרו את אותו דבר אפילו לקראת הסוף אמרו שהעובר במשקל תקין ולא צריך ליילד אמרו שהוא יצא 2.2-2.5 קילו ולא לצפות לתינוק גדול. בסוף הכל התברר כטעות ילדתי 3.700 קילו 😂 הלוואי שגם אצלך מדובר בטעות. ובכל מקרה אני ממש ממליצה לך לעשות דיקור מי שפיר את ממש אוטוטו תיכנסי לשבוע שאפשר אז יש לך עוד קצת זמן לחשוב. יכולה לומר מניסיון שעברתי את זה אפילו בחודש שמיני והבדיקה לא כאבה ולא הבנתי על מה כל הרעש ולמה יש לה יחסי ציבור כאלה גרועים.. החוויה שלי הייתה מדהימה מהבדיקה הזאת קיבלתי וודאות מלאה על בריאות העובר. אצלי בהריון הקודם זה התחיל כמו שאת מתארת בעיכוב גדילה ואז הפער כל בערך חודש גדל וגדל עד שהגעתי לסוף חודש שביעי ואמרו לי שהילד יהיה גמד עם תסמונת מסוימת והמליצו לי על וועדה להפסקת הריון , עברתי טלאות והדיקור מי שפיר הציל אותי , נתן לי שקט נפשי ונחת. מיותר לציין שבמי שפיר הכל יצא תקין וגם הילד כבר בן שנתיים וחצי וברוך השם הכל בסדר הוא בריא ושלם

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

ארוך אבל חייבת עזרה אז אשמח שתקראו ותעזרו🙏🏻 חייבת להתייעץ לגבי משהו הזוי שקרה לי עם הרופא פוריות…. מטופלת בלטרוזול ותוך כדי במעקב זקיקים ובדיקות דם פעם בשבוע לבדוק תגובה, בסבב הראשון לא הייתה תגובה אז העלנו מינון, בסבב השני באחת הבדיקות הוא אמר שהוא לא רואה זקיק מוביל אבל שלפי הבדיקות יש תגובה ולבוא עוד שבוע ושלא צריך בדיקות דם ביום של הבדיקה רק מעקב זקיקים, באתי אחרי שבוע אליו בלי בדיקות דם רק לאולטרסאונד הוא ראה זקיק מוביל 12 ורירית 9, אמר לי להגיע בעוד יומיים לבדוק התפתחות ואם כן שנזריק אוביטרול, הגעתי לאחר יומיים עשיתי בדיקת דם ולאחר מכן נכנסתי אליו לאולטרסאונד והוא אומר שהזקיק גדל ל16 (כמו שמצופה מזקיק לגדול ב2 ליום) והרירית עדיין 9 ושזה אומר שאני לקראת ביוץ, נתן לי מרשם למזרק ואמר לי לחכות עם ההזרקה עד שיגיעו התוצאות של הבדיקות דם באותו יום ויגיד לי מתי להזריק, אחרי שהגיעו התוצאות של הבדיקות דם הוא אומר לי שלפי הבדיקות דם אני כבר אחרי ביוץ!!!! ושהוא לא מבין כל כך איך, כי אני במעקב צמוד ולא ראינו את זה, איך זה יכול לקרות?? אמר לי שכנראה מה שהוא ראה וחשב שהוא זקיק זה כנראה גופיף, אמר לי לקבוע תור לעוד שבועיים לבוא במחזור אם אני לא בהריון, ומי כמוכן יודעות שמתזמנים יחסים למתי שהרופא מבקש ולכן חיכיתי שיגיד לי ומסתבר שהוא בכלל פספס את הביוץ, השאלה שלי היא איך הוא פספס אותו ולא ראה באולטסראונד??
לפני הריוןלפני הריון
💬1 תגובות