אומרים שלא לאכול בגלל העניין של הסטריליות ובמידה והסכין נגעה בדג נע או באיזה גבינה שאסור אז לא ממש קשור העניין של הטיגון
משתמשת פורטי13 בפברואר 2025 בשעה 18:29
אסור לאכול דגים נאים
וככלל לא מומלץ בכלל לאכול סושי בסושיות. גם אם בסושי יש רק דגים מבושלים, אי אפשר לסמוך על זה כי יכול להיות שהשתמשו באותו כלי לחיתוך דג נא לפני כן
יש סושיות שיש בהן ״פס הריון״ שזה בעצם עמדה עם כלים נפרדים שנוגעים רק בדגים מבושלים
אם את מכינה בבית אז את יכולה לסמוך על מה שאת מכינה
לכן אין קשר אם הסושי מטוגן או לא, אלא באיזה סביבה הכינו אותו ושאין בו דגים נאים
משתמשת פורטי13 בפברואר 2025 בשעה 18:51
עדיף לך לא לגעת בסושי בכלל ❤️
משתמשת פורטי13 בפברואר 2025 בשעה 18:59
סושי מותר לאכול רק במקומות המיועדים להריוניות של בניני האצי ויש בנאי לבדוק שיש פס להריוניות לא לקחת סיכונים מיותרים