*בדיקת מערכות ראשונה (שלישי ראשון)* יש לי סל בסיסי של קופת חולים , הבנתי…

*בדיקת מערכות ראשונה (שלישי ראשון)* יש לי סל בסיסי של קופת חולים , הבנתי שהבדיקה הזו לא כלולה בסל הבריאות ובמידה ואני רוצה לבצע אותה נדרשת הפנייה מרופא נשים הכוללות סיבה רפואית מוצדקת / לבצע באופן פרטי. מרגיש כמו בדיקה מאוד חשובה והכרחית, לא ברור לי למה לא כלולה בסל הבריאות. יש בנות שלא מבצעות את הבדיקה הזו???
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 16:01
כשנכנסתי להריון היה לי חשוב לעשות את הפרימיום בשביל שכל הבדיקות של ההריון כן יהיו בסל ולא אשלם מחיר של רופא פרטי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 22:45
בכל קופה יש סל הריון, על כל בדיקת הריון אפשר לבקש החזר, תלוי כמובן כמה יש לך בסל מול עלות הבדיקה. כמו כן תבדקי אם יש לך ביטוח פרטי, גם משם אפשר לבקש החזר. לא כ"כ הבנתי לגבי ההפניה, במידה וזה רופא פרטי הוא ממש לא צריך הפניה משום קופת חולים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2025 בשעה 08:27
בדקת שהיא לא כלולה בסל הבסיסי? לי יש פרימיום אבל גם שם אני משלמת עליה 60 שח כי היא נחשבת בדיקה פרטית ולא בסל- תבדקי עם המוקד