איך חושפים תינוק לפחמימות ולדגנים? פסטה, אורז, שיבולת שועל ?
התפתחות התינוק
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 07:54
עוקבת
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 08:02
שיבולת שועל-דיסה
אורז כאורז
קמח- מרק עם פסטה לחתוך פיצי או קוסקוס או מרק עם סולת או חתיכות קטנות של לחם או פשוט פסטה בלי כלום לחתוך קטן
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 08:13
תלוי בגיל. אורז די דביק אז כדאי לחכות איתו וכשמגישים אפשר בתוך מרק.
פסטה כדאי לבשל ממש עד שהיא מתפרקת ולהגיש כמו שהיא, עדיף עם רוטב שיהיה עוד יותר רך ונימוח.
שיבולת שועל אפשר להכין דייסה או להגיש בתוך מאפינס ועוגות