היי לכן, אולי מישהי תצליח להסיר לי את הלחץ 😞 לפני שבוע אכלתי במסעדה איטלקית פסטה - קאצ'ו א פפה ומהר מאוד התחילה לכאוב לי הבטן. חשבתי שזה כי אכלתי מהר ודי בלסתי מהרעב, ועכשיו גיליתי שיש במנה גבינת פיקורינו/פקוריניו - גבינה שאסור לאכול. מישהי יודעת אם באמת יש רמת סיכון? הייתי אז בשבוע 11. תודה!
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בפברואר 2025 בשעה 22:23
הכל בסדר מאמוש.. את יודעת כמה דברים אכלתי בטעות… תמיד אני אומרת אם סתם את לא שקטה סתם לא רגועה תמיד אפשר לקפוץ למיון נשים בבוקר לבדוק לשמוע דופק ולחזור חזרה .. זה טבעי 🙏🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 02:02
הכל טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 19:16
למה אסור לאכול? אכלתי פעמים ברומא וכלום לא קרה 😵‍💫
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2025 בשעה 19:29
מותר לאכול פוקורינו זה דומה לפרמזן זו גבינה קשה הכל טוב מהבחינה הזאת. יכול להיות שהאוכל בלי קשר לא היה הכי טוב ובגלל זה כאבה לך הבטן זה קורה והכל בסדר. הבעיה אם את מקיאה ומשלשלת ומאבדת הרבה נוזלים אז צריך ללכת לקבל עירוי. ואם כמובן יש איזה חיידק באוכל אבל עבר שבוע ואת בסדר אז כנראה שהכל טוב.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות