אשמח לעזרה! מחר חוזרת ללימודים.. יום אחד מלא של לימודים ועוד יום של 4 שעות. אני חודש אחרי לידה!!. התינוק לרוב על הנקה.. מידי פעם שואבת.. ומשלבת גם מנות תמ"ל 1-3 פעמים ביום. ימי הלימודים שלי ארוכים. וברור לי שאצטרך לשאוב. איך אוכל לשמור בצורה הטובה ביותר את החלב שלא יתקלקל במידה ואין לי שם מקרר? בנוסף מה יקרה אם לא אשאב במשך ה 9-10 שעות? חוץ מגודש.. האם כמות החלב תקטן אחר כך ותהיה לי בעיה עם ההנקות? ועוד שאלה. אולי קצת מוזרה.. איך מנקים בין ל בין השאיבות את המשאבה? נשמע לי מגעיל ולא סטרילי לשטוף אותה בשירותים של המכללה 😅 אבל לא ידוע לי על מטבחון או משהו שיכולה להיות לי גישה אליו.
אמהותאמהות
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בפברואר 2025 בשעה 19:56
אם לא תשאבי או תאכילי כל כך הרבה שעות- בהתחלה יהיה גודש ואחרי כמה זמן הגוף שלך יפסיק לייצר את החלב (מבחינתו הוא יבין שלא צריך) לגבי שמירת החלב- יש לי צידנית שמגיעה עם שקית קרח כזו/ הצידנית שומרת קור(בכל אופן אצלי שמה במקרר אבל זה בטוח יעזור… זה יתקלקל אם יהיה כל כך הרבה שעות בלי מקרר, יש כל מיני פתרונות היום כמו בקבוק שמיועד לחלב אם שומר קור וכזה).