איך עושים את זה שמכינים עוף בתנור אז שהעוף לא יהיה כזה קשה ושיהיה רך מבפנים הכוונה , קריספי מבחוץ ומבפנים שיהיה רך כזה ..יש לכן המלצות??
מדברים על הכלמדברים על הכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2025 בשעה 09:33
כשמוכן להוריד את הכיסוי ולשים כמה דקות במצב גריל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2025 בשעה 09:35
אפיה שעה על 180 טורבו ואז רבע שעה בלי כיסוי בדיוק אתמול הכנתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2025 בשעה 10:13
אני שולקת אותו לרבע שעה עשרים דק ואז לתנור יוצא מעדןןןןן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בפברואר 2025 בשעה 10:22
אני שמה בהתחלה שעה בסיר יציקה סגור עם נייר אפייה מעל ואז לקראת הסוף 20 דק מעלה את החום ומורידה את המכסה והנייר שייצרב מבחוץ

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך