תגידו איזה סלטים טריים אתן מכינות כאלו קלילים לשבוע ולא לשבת ואיך אתן מטבלות?
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 18:09
חסה עגבניה מלפפון גמבה תיבול: כף מיץ לימון וכף שמן זית מלח, פלפל שחור, ואבקת שום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 18:11
סלט טאבולה סלט כרוב במיונז סלט כרוב לבן סלט ביצים מטבוחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 18:22
ואי מבחינתי סלטים זה הדבר הכי טעים בעולם אבל כשהם מפנקיםםםם!: 1. חסה- לבבות קיסר קראנציים, שרי טובות ועלי בזיליקום. (אפשר להוסיף מלפפון וכו אני אוהבת בלי). לתיבול- מעט חומץ בלסמי מרוכז איכותי אם אוהבת, גבינה כלשהי למשל פטה בולגרית או קשקבל או מוצרלה. מעט מלח לימון שמן זית. אפשר להוסיף זיתים סוריים שחורים. סלט בורגול ערבי- בורגול מלא מלא עלים ירוקים שזה נענע פטרוזיליה כוסברה מעט כרפס ובצל ירוק/עירית. אפשר להוסיף טיפה צנונית קצוצה למי שאוהבת. לתיבול- הכי חשוב גרידת לימון! לימון בנדיבות, מעט דבש מלח שמן זית. אפשר להוסיף חמוציות אגוזים וכו מעל לקראנצ׳. אני מכינה גם חמוצים שנשארים לפחות שבוע וככה יש נשנוש טעים ובריא ובגזרת החריף - עגבניות פלפל חריף טרי שמן זית בנדיבות מלח ועלי אורגנו או בזיליקום טריים או זעתר גם עובד. אפשר להוסיף גבינה או לאכול עם לחם וטחינה כזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 18:22
חסה אגס ועלי רוקט רוטב: רוטב בלסמי לבן, חרדל דיגון מלח פלפל וקצת דבש

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך