האם מותר לאכול גבינה שנפתחה לפני שלושה ימים והיא במקרר?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 07:22
3 ימים?? ברור
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 07:22
איזה גבינה?
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 07:23
אם זאת גבינה שעומדת במים אז רק אחרי אפייה/בישול יסודי
גבינה למריחה או גבינה קשה שמותרת ובתוקף אז אין בעיה
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 07:42
איזה גבינה גבינה עם מים כמו בולגרית , פטה וכאלה לא מומלץ לאכול בהריון אלא אם כן את עושה את זה בבישול לדוגמה לשים בפשטידה וכאלה גבינות קשות צהובה , מוצרלה וכאלה אם זה כמובן בתוקף ובמקרר אין בעיה