הריון ראשון- דולה כן או לא? מתכננת שאמא שלי ובעלי יהיו איתי בלידה, מתלבטת אם…

הריון ראשון- דולה כן או לא? מתכננת שאמא שלי ובעלי יהיו איתי בלידה, מתלבטת אם לסגור גם דולה.. מפחדת שיהיה לי טו מאץ׳ וכולן מלחיצות אותי שכבר מאוחר ואני צריכה לסגור (שבוע 16). מה אומרות?
💬19 תגובות👍2 לייקים

תגובות (19)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 04:40
1. ממש לא מאוחר לסגור עם דולה. 2. זה נורא תלוי בך, דולה מכירה אותך מהריון, עושים מפגשים, טיפולים. וככה בלידה יש לך אשת מקצוע איתך לאורך כל הלידה שכבר מכירה אותך ויודעת איך לעזור לך עם כל המקצועיות שלה. כל דולה יש לה ארגז כלים משלה, אז חשוב לפני לבצע שיחת הכרות ולראות שאת מרגישה איתה בנח וזו מישהי שתרצי שתהיה איתך בלידה. מחקרים הוכיחו של לידה עם דולה מוריד 35 אחוז מהתערבויות של צוות בי"ח.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 04:42
רק אומרת שאני שבוע 30 ורק עכשיו אני מתחילה לבדוק לגבי דולה, אז את ממש בסדר. אלא אם כן יש מישהי ספציפית שאת יודעת שהיית רוצה והיא מבוקשת אז כן צריך לשריין. לגבי כן או לא עוד לא יודעת כי זה גם הריון ראשון, אבל יכולה להגיד שאני יודעת שאני רוצה רק את בעלי בפנים, האמהות שלנו רק ילחיצו אותנו ועם כמה שאני אוהבת אותן, אין להן את הידע המקצועי מה לעשות בכל שלב ושלב ואיך לקדם את הלידה, ואני מרגישה שכן הייתי רוצה שתהיה שם מישהי שאנחנו סומכים עליה שבאמת איתנו, כי עם כל הכבוד למיילדות יכולה להיות לך החלפה של משמרת באמצע ואז זה להתרגל למיילדת חדשה פתאום, והן גם לא נמצאות איתך כל הזמן כי יש להן עוד הריוניות, אז כן הייתי רוצה מישהי שתתרכז רק בנו.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 04:45
חייבת לספר שאני הייתי בחדר לידה כמה ימים עד הלידה וכל המיילדות היו מקסימות עד שהגענו ללידה שלי הייתה החלפת משמרת ובמילים עדינות המיילדת שלי לא תפקדה טוב וכל הלידה הסתבכה ברמות זה הסיפור האישי שלי אבל לדעתי כדאי להכניס דולה כי אמא שלי ובעלי רק הלחימו היו ללא ידע
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 04:58
כדאי מישהי עם ידע לפחות בהריון ראשון ואז יש לך את הכלים ללידות הבאות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 05:50
ממש לא מאוחר חחח אני לא לקחתי דולה לידה ראשונה אבל כן היתי צריכה אתזה במיוחד שלא יודעים לקראת מה באים והכל מלחיץ וזה גם נורא תלוי על איזה מיילדת תיפלי אצלי היו זוועתיות הצטערתי שלא לקחתי אבל עכשיו כבר לא אקח להבא כי אני כבר יודעת לקראת מה אני הולכת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 18:54
אני לא לקחתי דולה ולא היה לי חסר .. אבל כל אחת ומה שמרגיש לה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 19:10
אני לקחתי דולה והיא לא יכלה לגעת בי ולעשות כלום בגלל שכל ציר היה לעובר האטות בדופק ובסוף אחרי 18 שעות בחדר לידה עשו לי ניתוח חירום קיצר זה יוצא ששילמתי לדולה את כל הסכום והיא לא עשתה כלום. לידה הבאה לא לוקחת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2025 בשעה 19:11
וזה ממש לא מאוחר אני סגרתי איתה בשבוע 27 אפילו אחרי ניראלי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך