נירולוג הביא לי המלצה לשמירת הריון הריון ביתי אצל רופא נשים שלי העביר אותי…

נירולוג הביא לי המלצה לשמירת הריון הריון ביתי אצל רופא נשים שלי העביר אותי להריון בסיכון גבוהה בסוף חודש אני הולכת לרופא בסיכון הריון מה הולך שם אצל הרופא? אני עכשיו אצטרך ללכת לרופא בסיכון הריון? מה הסיכוי שיתנו לי שמירת הריון כמו שנתנו המלצה ?
💬5 תגובות❤️1 אהבה

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2025 בשעה 13:00
הייתי בהריון בסיכון גבוהה למשך כל תקופת ההריון בגלל מחלה נוירולוגית. בדיעבד הכל היה בסדר מבחינת ההריון עצמו. הייתי במעקב בבית החולים במחלה לסיכון גבוה במקום אצל רופא נשים רגיל. האמת, שהרגיש לי מאד נעים ונח סהכ. הכרתי את הנפשות הפועלות עוד לפני הלידה... :) לא קיבלתי שמירת הריון כי לא היה צורך. בשבוע וחצי האחרון של ההריון קיבלתי חופשת מחלה שאוכל לצאת לחופש מהעבודה לפני הזמן בנחת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2025 בשעה 14:09
תלוי על מה ההמלצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2025 בשעה 17:20
רגע הרופא שהפנה למרפאת הריון בסיכון לא מוכן להמליץ על שמירת הריון? צריך שרופא נשים ימלא המלצה בטפסים של ביטוח לאומי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2025 בשעה 17:20
ואז ביטוח לאומי יבחן את הבקשה ויחליט אם לאשר או לא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2025 בשעה 17:40
הוא כרגע הפנה אותי לרופאת הריון בסיכון גבוההה אמר שרואה המלצה לשמירת הריון אני מחכה לתוצאות MRI ראש ויש לי גם תור לנורולוג שוב פעם ואז אמר לחזור אליו שוב עם הכל