קרה למישהי גם ? הבן שלי בן 9 חןדשים היה אוכל נוטרילון רגיל מגיל לידה , 3 חודשים של גזים ( נורמטיבי ) בגיל חצי שנה חזרו הגזים ושיעול טורדני לא ידעתי אם קשור לאוכל או מחלה כלשהי אבל החלטתי להחליף ללא לגקטוז כי לא היה סוג צימחי . 4 חודשים שהוא אוכל ללא לקטוז אין שיעול אחרי אוכל מסיים בקבוקים . התייעצתי עם טבע אחראית על הסוג מזון נוטרילון ואמרה לי שאם הוא אוכל מעדנים גבינות ואין לו גזים או שיעול אז אין מה להימנע מלהביא אוכל רגיל . מציינת כי רציתי לנסות לעבור כי חבילה של ללא לקטוז עולה 42 שקל זאת קופסא קטנה 400 גרם להבדיל קופסא של 900 גרם שעולה 47 שקל . לכן השיקול הוא גם די כלכלי אבל ברגע שאמרו לי שאין שום דבר שונה מאשר ה לקטוז חזרתי לאוכל הנל , וכל היום הוא ממש ממש השתעל ( הוא חולה בנוסף לכל ) וגם היו לו קצת פלןצים . האם קרה למישהי עם סוג האוכל הזה ?! מה גם שאמרה לי מטבע שלפחות שבועים עד שהקיבה מתרגלת לאוכל חדש . עזרה בבקשה ❤️
הריון ולידההריון ולידה
💬0 תגובות

תגובות (0)

אין תגובות עדיין