משתמשת פורטי1 בפברואר 2025 בשעה 19:31
לא קשור לקבוצה אבל אשמח למענה.
קודם כל אשמח לדעת האם אפשר לקחת ולהקפיא מרק שהוכן הרגע ואחר כך פשוט להפשיר אותו בסיר וזהו?הכנתי כמות פסיכית בטעות של מרק כתום לתינוקת והיא ב500000% סיכוי לא תסיים את כל המרק הזה גם לא בשבוע הקרוב😅.
ודבר שני הכנתי מרק נוסף עם קציצות מבשר טחון אבל משום מה הבשר מבפנים עדיין נראה ורוד,לא אדום אבל כן ורוד,איך לעזאזל אני אמורה לגרום לו להיות מוכן עד הסוף?!הכנתי אותו אתמול יותר משעה הייתי בטוחה שזהו מוכן היום באה לשים קולטת עדיין ורוד והינה שוב שעה+ על הכריים עדיין ורוד🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀
💬11 תגובות