כשאני מכינה לתינוק מרק כתום עם חזה עוף (הכל טחון)- איך אני מבשלת את החזה לפני שאני טוחנת? בסיר עם מים? מטגנים על מחבת עד שנהיה רך? קצת מתביישת לשאול את אמא שלי או חמותי כי זה נשמע לי מובן מאליו...
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2025 בשעה 12:43
אל תתביישי וזה ממש לא מובן מאליו!! שתי הדרכים הן מצויינות, אם את טוחנת אז עדיף לבשל במים כי בטיגון יש סימני צריבה וזה לא נטחן טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2025 בשעה 13:31
הייתי עושה ממש מרק רגיל ואז כשקצת מתקרר טוחנת..בהצלחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2025 בשעה 14:04
מוסיפה למרק קוביות חזה עוף, מבשלת יחד עם הירקות וטוחנת הכל יחד

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך