תקשיבו הבת שלי בת 2.9 כבר מפסח גמולת יום. הורדתי לה לפני שבועיים את ״התחתון…

תקשיבו הבת שלי בת 2.9 כבר מפסח גמולת יום. הורדתי לה לפני שבועיים את ״התחתון לילה״ שזה חיתול מכנס והיא פשוט יכולה לעשות פיפי על עצמה ולהישאר לישון ככה עד שקמה. זה לא מעיר אותה! וככה פעמיים בערך אני מחליפה לה בלילה ובבוקר היא עושה פיפי לפני שינה גם וגם מפחיתה לה שתיה לקראת. מה עושים? איך מתקדמים? להחזיר חיתול בלילה?
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2025 בשעה 00:18
גם הבת שלי ככה בת 4 אמרו לי עד גיל 7 זה תקין (רופאת ילדים)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2025 בשעה 00:19
ועוד היא ישנה איתי במיטה כל לילה בריכת שחיה🤣
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2025 בשעה 02:39
תשאירי את החיתול יתכן שעדיין לא מוכנה להיות בלי בלילה. זה בסדר לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן. תקחי אותה לשירותים לפני שאת הולכת לישון ואז תראי אם מצליחה להישאר יבשה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2025 בשעה 04:38
אם היא לא קמה יבשה לפחות שבועיים שלושה לא הייתי מורידה בלילה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 בינואר 2025 בשעה 05:42
מורידים טיטול בלילה רק אם זה יש שבוע טיטול יבש בלילה זה פיזיולוגי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

בוקר טוב בנות שאלה והתייעצות. הבת שלי מאז ומעולם אוהבת את הבקבוקים של מאמ עד עכשיו לא היו לנו שום בעיות הכל היה באמת מושלם (חוץ מזה שהתחתיות של הבקבוקים היו הפלסטיק הזה ככה שאי אפשר לראות מתחת ל60 מיל זה הדבר הכי מעצבן בהם) עכשיו היא גדלה וסוף סוף יכולתי לתת לה את הבקבוק הגדול של 4+ חודשים שבו אין את הפלסטיק ורואים מתחת ל60 מיל. עכשיו לבקבוק הזה יש כמה דברים א' הזרם יוצא ללא שליטה כשאני הופכת את הבקבוק יש ממש שפריץ לא זרם (ניסיתי גם עם מים רגילים של ברז אותו תוצאה) לזה אמרתי עוד אולי הגיוני כי זה גדול יותר אבל ניראה לי ממש מוגזם שזה ככה חופשי מידי... ב' כשהיא שותה ממנו צריך להוציא/לסובב לה את הפיה כדי שיכנס אוויר לבקבוק אחרת הפיה נחסמת מחוסר אוויר מה שלא קרה בבקבוקים עם הפלסטיק... עכשיו לעוד מישהי יש כאלה בעיות עם הבקבוקים של ה4+? או שאולי הבקבוק הספציפי הזה יש בו פגם וזה לא אמור להיות ככה? (קניתי רק אחד לניסיון)
💬4 תגובות