בדודא ממש לעוגת גבינה אפויה יש למשהי מתכון או קישור למתכון מוצלח?
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי27 בינואר 2025 בשעה 17:40
750 גרם גבינה לבנה 9%
מיכל שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
חצי חבילת אינסטנט פודינג
4 חלמונים
מערבבים הכל ביחד.
בקערה נפרדת מקציפים 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח.
מוסיפים את הקצף של הביצים לבלילה של העוגה.
משמנים תבנית ומעבירים אליה את הבלילה.
מחממים תנור ל200 מעלות ואופים את העוגה 10 דק׳, אחכ מורידים את החום של התנור ל180 מעלות ואופים עוד 45 דק׳ נוספות.
נותנים לעוגה להצטנן קצת ואז מעבירים אותה למקרר ללילה.
לקצפת למעלה:
יום אחרי (או כמה שעות שהעוגה במקרר) מקציפים חבילת שמנת להקצפה, חצי כוס חלב ואת החצי השני של החבילה של האינסטנט פודינג ומניחים מעל העוגה.
אם צריך מכפילים כמויות של הקצפת(תלוי בגודל התבנית,זאת אומרת 2 שמנת מתוקה וכו׳)
אפשר לשים מעל תותים או כל מה שאוהבים🙂
משתמשת פורטי27 בינואר 2025 בשעה 18:28
המתכון של תומר תומס אליפות!! והכל במיקסר
רק חייב להיצמד להוראות
יש סירטון ביוטיוב