טעימות איך אתן נותנות טחינה? פשוט כף של טחינה גולמית לתוך הפירות הטחונים?
ונתתי פירות וירקות תזכירו לי מה הלאההה גם חמאת בוטנים נתתי
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי22 בינואר 2025 בשעה 22:25
כף זה המון כדי לשלול אלרגיה. מתחילים ממש מרבע כפית וכל יום עולים קצת
משתמשת פורטי23 בינואר 2025 בשעה 01:27
לא מערבבים אלרגנים לתוך האוכל אלא נותנים בנפרד.
אפשר לתת ממש טיפה של טחינה על קצה כפית/אצבע נקיה 3 ימים בשעות הבוקר באמצע שבוע. אם עובר חלק את יכולה להתחיל לערבב באוכל. כנל מוצרי חלב, חמאת בוטנים, חמאות אגוזים (כל סוג בנפרד), ביצים, דגים וכו