עברתי הפלה לפני 4 חודשים, ברוך השם אני בהריון חדש בשבוע 10 , אתמול קפץ לי סרטון של מישהי על הפלה , וזה החזיר בי הכל ובכיתי אחרי הרבה זמן שלא. אחרי כמה דק זוג חברים שלחו לנו שהם בהריון (היינו בהריון ביחד גם בהריון ראשון) והם כרגע בשבועות יותר מתקדמים מאיתנו וזה עשה לי עוד יותר רע ופתאום כיאלו כעסתי מחדש על ההריון שאיבדתי , שהייתי אמורה להיות כבר בחודש שביעי (היה מאוד חשוב לי העניין של ההפרש בין הילדים שלי , וההפרש כמובן גדל יותר ממה שרציתי בגלל ההפלה). לא יודעת למה זה משנה לי בכלל שהם בשבועות יותר מתקדמים , אחרי שתודה לאל קיבלתי את הפרי בטן שלי , ומאז אותו רגע אני מרגישה רעה וכפוית טובה שלא יודעת להיות מאושרת בחלקי ובזכות שקיבלתי מלמעלה לייצר שוב חיים. מפחדת שאחרי הרגשות האלה יקרה משהו להריון, כי לרגע לא הערכתי. אין פואנטה סתם פריקה, מרגישה נוראית.
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2025 בשעה 07:45
זה לגיטימי ובסדר שאת מרגישה ככה, עברת חוויה מאוד קשה לא קל אבל תמיד תזכרי שזכית בעוד אחד ברוך השם ושיש לך אחד בדרך וזה לא משנה באיזה שבוע העיקר שיגיע בריא ושלם❤️ לידה קלה ובידיים מלאות 🙏🏼❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2025 בשעה 08:07
אהובה גם אני עברתי הפלה לפני 3 חודשים ועכשיו גיליתי על הריון חדש אני רק בשבוע 4, ואני בלחץ שזה יכול לקרןת שוב בכל רגע. את מסתכלת על אחרים וחושבת לעצמך למה את לא שם? אחרים מסתכלים עלייך ואומרים למה אני לא במקום שלך. ממליצה לך לנסות להעלים את המחשבות האלה מהראש ולהיות רק בהודיה 🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2025 בשעה 09:07
מכירה. היה לי בדיוק ככה. ואפילו ביום של המשוער של ההריון עם ההפלה, בת דודה שלי ילדה. ב"ה אני כבר אחרי הלידה של התינוקת שאחרי ההפלה. ועדיין לפעמים מתבאסת על ההפלה. אבל לא היה משהו שיכולתי לעשות בעניין, זה לא משהו שאני עשיתי. תחשבי על הצד הטוב, אם קרתה הפלה כנראה שמשהו לא היה תקין בעובר ואולי פגמים גנטיים. ועכשיו ב"ה יש לך תינוק בריא.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2025 בשעה 11:14
תודה בנות❤️

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות