היי אני שבוע 17+6 ובבדיקה האחרונה אמרו לי שיש לי שיליית פתח. אני אשמח לבנות שיסבירו ויעודדו במידה והשילייה עלתה
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בינואר 2025 בשעה 18:43
לי הייתה שיליית פתח בהריון הראשון ובהריון הנוכחי… בהריון הקודם היא לאט לאט עלתה לבד… וסיימתי את ההריון עם תינוק שמנמן ובריא.. בהריון עכשיו גם ניראה שיש שיליית פתח… אז חשוב לא לעשות פעילות גופנית מאומצת… ולשמור על תזונה ועל עצמך. שיליית פתח לא מעידה על כך שלא תסיימי את ההריון עם תינוק בידיים אלא גם אם היא תמשיך להיות פתח ולא תעלה - יכול להיות שתלדי בקיסרי - וגם זה ממש לא סוף העולם ודי סבבה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2025 בשעה 07:13
הייתה לי שיליית פתח בסקירת מערכות (שבוע 14) ועכשיו היא פשוט נמוכה אבל לא מכסה אז היא עולה.. הייתי מתייעצת עם רופא אבל אמרו לי שמוקדם מדי להלחץ וצדקו

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

בנות אני חייבת עזרה פליז אני מותשת כבר אני כרגע בבית עם התינוקת דואגת לבית מכל הבחינות אבל למה כל יום כל יום כשבעלי חוזר הביתה הכל מתבלגן שתבינו שאני מנקה ומבריקה את הבית ואיך שהוא חוזר הבית נהיה מבולגן וזוועה יש לנו שטיח באמבטיה לא רק שהוא לא דןאג לסדר אותו אחרי שהוא מתקלח הוא פשוט זורק את כל המגבות והכל לרצפה הבגדים שלו מפוזרים בכל מקום הגרביים שלו נמצאות מתחת לדבר יש ערימות של כלים בגללו הנעליים שלו זרוקות הבן אדם אוכל על השולחן מחשב ומשאיר את הצלחות והסכום והכוסות שם (עם האוכל !!!) שתבינו שפעם אחת זה נשאר על השולחן שלו כמה ימים ברציפות. (רציתי לראות אם הוא ינקה אחריו) ואין לי כוח יןתר דיי באמת שנשבר לי המינימום זה אם אתה חוזר לבית נקי לדאוג שזה ישאר ככה כבר קשה לי אני לא מסוגלת יותר הבן אדם בן 30 לא עושה כלום ואם אני חס וחלילה מבקשת ממנו שרגע יתן לי יד -״אני עבדתי כל היום את לא עשית כלום ושוב דבר בבית אז תשתקי ותעשי ״ אני כבר לא מסוגלת באמת אני כל כך מתחרטת על זה שהתחתנתי איתו. זה לא הגבר שהתאהבתי בו.
זוגיותזוגיות
💬18 תגובות