איך חושפים תינוק לביצה? הוא חייב טחון
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2025 בשעה 15:34
למעוך ולערבב עם משהו חלק - אבוקדו/גבינה לבנה (כמובן אחרי שכבר חשפת אליהם)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2025 בשעה 16:30
הכנתי ביצה קשה ואז השתמשתי בצד הכי קטן של הפומפייה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2025 בשעה 16:54
ביצה קשה פשוט תגרדי או תמעכי במזלג אפשר להוסיף גבינה לבנה 2 כ9ות נגיד שיהיה לו רך..אפשר גם עגבניה מגורדת או שלושתם ביחד זה מעולה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2025 בשעה 17:26
אפשר להכין מקושקשת

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך