לא קשור לתוכן הקבוצה אבל פה יענו לי הכי מהיר אז אם מישהי יודעת אשמח למענה. אני לאחרונה מרגישה לא כלכך טוב וכרגיל עשיתי בדיקת דם(עושה מעקבים קבועים כל חודשיים +-)ולאחרונה קלטתי שהבלוטת תריס שלי עוד פעם עולה למרות שאני לא בהריון(הפעם הראשונה שעלתה לי הבלוטת תריס היה כשהייתי בהריון עם הקטנה שלי והייתי מטופלת ביוטירוקס)עכשיו זה שוב פעם עלה וחורג כמו שהיה לי בהריון,ככה פתאום משום מקום אחרי תשעה חודשים מהלידה,למישהי זה קרה?עכשיו צריכה שוב לקבל יוטירוקס? וגם ראיתי שהייתה לי חריגה ברמת הסוכר לא הרבה בכלל (המקסימום זה 100 ויצא 102 למרות שצמתי יותר מ12 שעות). יתנו לי לעשות עוד בדיקות או שזה תקין חד פעמי?בסיפור המשפחתי כן יש סכרת,סבתא שלי מצד אמא שלי נפטרה מסכרת,לכל האחיות של סבתא שלי היה סכרת וגם לסבתא של סבתא שלי הייתה סכרת ונפטרה מזה וגם אמא שלי כל הזמן במעקבי סוכר שומרת ממש על עניין הסוכר אבל לא אמרו לה איי פעם שיש לה סכרת.הייתן דורשות בדיקות נוספות למעקב או אם זה פעם ראשונה ולא כזה חורג אז ממשיכות כרגיל במעקבים וזהו?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2025 בשעה 14:50
לגבי עניין הבלוטה - לא יודעת בכמה החריגה, בכל אופן כדאי לך לקבוע תור לאנדוקרינולוג שינחה אותך איך לפעול. לפעמים טיפול תרופתי קצר יכול לפתור את המצב.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בינואר 2025 בשעה 15:07
החריגה הפעם יצא 5.65 ובהריון הכי גבוה היה לי 6.85.פשוט לא מבינה למה זה פתאום החליט לעלות שוב אחרי תשעה חודשים שהיה תקין🤦🏼‍♀

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך