בנות שעברו גמילה אני צריכה עצות ועידוד שאני לא עושה טעות🙏🏼 הילדה בת שנה ו11 חודש בחודש האחרון רדפתי אחריה כל היום כי היא הורידה את הטיטול בשבוע האחרון קניתי לה סיר היא ממש התלהבה היום הורדתי לה את הטיטול מהבוקר ופתאום מרגיש לי שהיא לא מבינה מה צריך לעשות חחח כי היום פספסה הובלתי אותה כמה פעמים לשירותים לא יצא לה כששיחקה יצאה לה בקיצור לא עשתה אפילו פעם אחת בסיר מה עושים? ככה זה אמור ליהות? חשבצי שאולי אפילו פעם אחת היא תצליח וזה קצת מתסכל אותי מתי זה משתפר?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות👍1 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2025 בשעה 21:19
היא אומרת את המילים פיפי קקי? יודעת להגיד כשעושה פיפי או קקי? ההורדה של הטיטול לאו דווקא מראה שהיא מידעת לצרכים שלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2025 בשעה 21:31
ככה זה אמור להיות. תני לזה צאנס שבוע שלם! תתכונני שיכול להיות שבוע שרובו פספוסים.. ואז תקלוט את העניין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2025 בשעה 21:33
אני גמלתי את הקטנה שלי בגיל שנה ו7 חודשים ככה.. ב4 ימים ראשונים רק פספוסים כמעט שהחזרתי טיטול ורק התעקשות מקרובים שלא להתייאש ולתת לזה זמן פתאום לקראת סוף שבוע קלטה את עניין פתאום פיפי אחד ליום בסיר ואז בהדרגה פעמיים ואז יום יומיים רק פספוסים ולאט לאט רוב הזמן יבש ולפעמים פספוסים (בלילה עדיין טיטול)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2025 בשעה 21:36
הם לא גומלים את עצמם! אין דבר כזה.. יש אמהות שמחכות שזה יבוא מהילד ולא נעים לומר אבל הילד חוגג 3 והולך לגן עירייה עם טיטול.. זה לא בהכרח טובת הילד לחכות ולחכות ולדחות את הקץ.. גם אם היה בשל להתחיל הרגילו אותו להמשיך בטיטול..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך