באיזה גיל חשפתם לחמאת בוטנים ומה הבאתן ? לחשוף ישר לבמבה? ואם לא באיזה גיל
כנל לגבי טחינה ? עם מה לערבב ומה מומלץ
ואיזה עוד אלרגנים צריך לחשוף?
הריון ולידה
💬5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי12 בינואר 2025 בשעה 10:53
לבמבה חשפתי ב4 חודשים כל פעם קצת.
משתמשת פורטי12 בינואר 2025 בשעה 10:54
גיל חמישה וחצי חודשים חשפתי לבוטנים ולשומשום(טחינה) סויה ביצים דגים שקדיה וכו'.
בעקרון בוטנים התחלתי עם חמאת בוטנים ואחרי שלא היה כלום הבאתי ישר במבה
את הכל הכל את יכולה לערבב עם מה שבא לך.
אישית הייתי מוסיפה בפירות המגורדים או במרק המרוסק או בתוך איזה מאפה...
משתמשת פורטי12 בינואר 2025 בשעה 11:02
בגיל חצי שנה חשפתי לחמאת בוטנים- ערבבתי עם בננה
אחרי כמה זמן חשפתי לטחינה וגם אותה ערבבתי עם פרי מסוים
זה מאוד סמיך, עדיף לערבב אותם עם פירות
לגבי במבה, זה עדיין חטיף מעובד עדיף להמתין עם זה - אני נתתי לקראת גיל 10 חודשים
משתמשת פורטי12 בינואר 2025 בשעה 11:05
יש את שאר האגוזים שצריך לחשוף (בתור ממרח)
כמו ממרח שקדים וכולי
ביצה קשה מעכתי וערבבתי עם גבינה
(אחרי שחשפתי לגבינה)
ולאט לאט גם בשר, דגים, חומוס, פירות טרופיים