הריון שני גיליתי על עוד בן כמובן שרציתי נסיכה עכשיו אבל תודה לאל על מה שקיבלתי ומבורך. הבפרש יהיה שנה ו9 אימהות לבנים זה באמת קשה כמו שאומרים לי להכין את עצמי ש2 בנים זה בלאגן בבית מכות ריבים בכי וצמודים בכלל ?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2025 בשעה 13:58
שנה וחמש הפרש שני בנים לא קל אבל אין סוף על רגעי אושר 🤗
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2025 בשעה 14:47
שנתיים וקצת הפרש והם החיייים שליייי אני מחכה לרגע שיהיו חברים ויעסיקו אחד את השנייייי ושהגדול ילמד את הקטן דברים אין דבר יותר מושלם משני בנים! ♥️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2025 בשעה 14:59
שנתיים הפרש והם חברים הכי טובים כן יש ריבים לפעמים אבל אין על האהבה ביניהם ושהם מעסיקים את עצמם ומשחקים ביחד ועוזרים אחד לשני..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בינואר 2025 בשעה 16:16
כיף לך הם יגדלו הם יהיו החברים הכי טובים!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אופ אני מבולבלת לגמרי לא מבינה כלום איך זה עובד בכלל סבב קודם זה הייתה החזרה על הורמונים אסטרופם דופסטון ואוטוסטרוגן ויגינלי נגמר בהפלה כי אני תמיד מפילה בשבוע 6 והייתי אצל הרופא דיברנו שעושים כמו סבב קודם רק שהפעם אקח את הזריקה של האוטוסטרוגן אחרי ההחזרה והתקשרתי אליו עכשיו אומר שהתיק שלי באסותא היה לו בעיה ומחר יסדרו וידבר איתי אז אני אומרת לו אבל אני אתחיל בנתיים את הכדורים וכו אז הוא אומר לי לא עושים טיבעי אני אומרת לו אבל אמרת כנו סבב קודם ואיך זה בכלל עובד אז אומר לי שלא יכול לדבר כי הילדים ישנים וידבר איתי מחר קייצר אני בעצבים חחחח לא מבינה מה קורה מה זה בכלל סבב טיבעי אני הריי תמיד לוקחת גונאל אף ורק ככה הזקיק והרירית גודלים לי ככה עשיתי בכל ההזרעות אז אם לא לוקחת הורמונים כמו סבב קודם איך זה יגדל בדיוק לא מבינה ושונאת שאני לא מבינה וחוסר וודאות עד מחר ואייי למישהי יש שמץ???
פוריותפוריות
💬3 תגובות