אם אני רוצה לחתוך ציפס מעכשיו אבל להכין אותו רק בערב? ישחיר לי? רוצה לחסוך את החיתוך בערב יש דרך לעשות את זה?
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2025 בשעה 11:49
לא חושבת שישחיר,אולי רק תקלפי ותכניסי לסיר עם מים קרים ובערב פשוט תסיימי לחתוך?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2025 בשעה 11:50
תחתכי את התפוחי אדמה ותשמרי בקערה עם מים במקרר. לא יקרה להם כלום אני עושה ככה תמיד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2025 בשעה 11:50
רק תייבשי טוב לפני הטיגון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בינואר 2025 בשעה 11:59
תקני בשקית הכי נוח והכי טעים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך