היי ילדתי ב"ה בת ושוחררנו עם קצת צהבת, אמרו לי בבית חולים לעשות מעקב בקופ"ח…

היי ילדתי ב"ה בת ושוחררנו עם קצת צהבת, אמרו לי בבית חולים לעשות מעקב בקופ"ח (מכבי) מישהי יודעת אצל מי אני עושה? טיפת חלב/רופא משפחה?
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 12:50
רופא משפחה נראה לי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 12:50
רופא ילדים יותר נכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 12:53
אצל רופא ילדים ממליצה לך להתקשר לקופה לברר לפני שאת מגיעה אם עמוס או לא שלא תהיי הרבה זמן עם מחלות ילדים במרפאה בגיל כזה זה מפחיד ככה גם אני עשיתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 13:01
אני עשיתי בטיפת חלב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 13:34
אצלי בדקו אוצה בטיפת חלב אמרו לי לדאוג שהיא תאכל מספיק כי הצהבת יורדת עם הקקי זה עבר תוך חודש בערך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 14:12
תוך חודש? וואי מלא זמןן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 14:16
תודה על התשובות😍 אני אנסה לתפוס מישהו מהם

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

You said: וואי וואי וואי, איך אני רותחת מעצבים . עשיתי בדיקה ויש לי שפעת קשה מאוד. אני לא מצליחה לעמוד . , שורף לי בבית החזה, אני מקיאה מהשיעולים. יש לי חום גבוה שלא יורד. וכל הגוף שלי מפורק בנוסף, אני בהיריון עם תאומים. חודש שביעי. הרופאה היום הייתי אצלה, היא אמרה שהיא תעדכן אותי אם אני צריכה מיון. היא מתייעצת עם רופא מומחה. ואני עם שתי קטנים בבית. ואמרנו, אולי נבקש מחמותי, שתיקח ילד אחד לבית שלה, ותחזיר אותו בערב כשנרדים אותו. קשה לה להגיע, היא לא יכולה. אז מה היא מבקשת? שבעלי יביא לה את שניהם, וישאר לישון אצלה איתם, כדי שיעזור לה עם הילדים, למרות שיש לה את בעלה. ושאני אשאר להתחזק במירכאות״ היא לא מתביישת?? לא אכפת לה ״מהתאומים שבבטן שלי?? היא פשוט לא מתביישת. אני חולה מתה, אני סמרטוט, אני צריכה את בעלי לידי. וזה מה שהיא אומרת לי. ושלא תגידו זה נעשה מכוונה טובה אמא שלי גרה מטר לידי אז היא יכולה לעזור לנו עם הילדים אבל בעלי מעדיף לתת תזכות לאמא שלו, מעבר לזה לי ולחמותי יש היסטוריה לא טובה זה נעשה נטו לפגוע בי וכשהבן שלה חולה (והוא חולה המון!!!)
💬0 תגובות