לאופות ביננו .. הרבה פעמים יוצא לי להכין מתכון של פיתות או לחמניות בכמות של קילו. אתן מכניסות יחד שתי תבניות? תבנית אחת מחכה כל השיש? למשל אם כתוב במתכון להתפיח את הלחמניות במשך שעה אבל אחרי שעה אני מכניסה תבנית אחת לתנור וזה יוצא שהתבנית השניה מותפחת כבר שעה וחצי...
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 12:18
אני אגיב לך מניסיון רחב במקצוע של האפיות קודם כל לחמניות צריכות שני התפחות התפחה ראשונה ולאחר שקולעים צמות לחלה מחכים עוד 40 דק׳ איזה תנור יש לך? גדול קטן? זה מאוד תלוי ואני יגיד לך את האמת זה לא כזה קריטי שאת מכניסה מגש אחד והמגש השני מחכה עוד חצי שעה להפך זה אפילו מצוין ככל שנותנים לבצק מנוחה הוא הרבה יותר טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 13:33
כמובן, יש את ההתפחה הראשונה ואז אין בעיה כי הכל ביחד. אבל אז אני עושה צורות, והתבנית שמחכה בחוץ מתחילה כבר להיות עם בועות, ומשתנה קצת. התנור רגיל...יש מקום לשתי תבניות אבל אני לא יודעת אם זה פוגע באפיה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 14:51
אני מכניסה תבנית אחת ואחת מחכה, כי התבנית של למטה לא מקבלת צבע כמו זאת למעלה (לחמניות) יוצא לי אותו דבר כל הזמן ככה שאני לא חושבת שזה בעייתי פשוט מחכה עם ההברשה של הביצה והשומשום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 15:06
תודה😍