אני בהריון שבוע 10, אחרי הפלה, אנחנו ממש לא רוצים לספר בינתיים לאף אחד, לפחות…

אני בהריון שבוע 10, אחרי הפלה, אנחנו ממש לא רוצים לספר בינתיים לאף אחד, לפחות עד השקיפות עוד שבועיים מרגישה שאבא שלי יודע כבר, הוא שאל אותי כזה מה קרה לי לפנים (כי יצאו לי מלא פצעים) ובכללי הוא כנראה מבין… מרגישה לא נעים שאני מסתירה ממנו מה אתן אומרות?
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2025 בשעה 18:38
ההורים שלי ושל בעלי יודעים משבוע 7 בערך אבל הם אנשים שיודעים לשמור לעצמם.. תעשי מה שמרגיש לך❤️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2025 בשעה 18:43
אני גם עברתי 2 הפלות תעשי מה שמרגיש לך אני אישית הייתי מעדיפה לשמור עד סוף חודש שלישי אבל זה תלוי בבעלי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2025 בשעה 18:44
אין לך מה להרגיש לא נעים זה הריון שחשוב לך לשמור והם צריכים הכי להבין אותך ולעזור בזה. ותזכרי - אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין . מה שלא יודעים לא מזיק וכן גם אנשים שאוהבים אותך יכולים לעשות עין הרע ולא חלילה מכוונה רעה עוד שבועיים לא יקרה כלום אם תספרי בהצלחה 🤞
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2025 בשעה 18:47
כנראה שתיהיה לך בתתתתת להורים אין בעיה לספר בתנאי שלא יספרו לאנשים לדעתי אל תספרי עד שיצא לך בטן הכי טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 07:13
אני בהריון שלישי , הריון ראשון עברתי אובדן הריון וב״ה מהריון שני יש לי בת מקסימה. בהריון הנוכחי סיפרתי ישר כשגיליתי בהריון למי שהרגשתי שארגיש בנוח גם שיתמוך בי אם יקרה משהו להריון הנוכחי (חברות מאוד קרובות). בעניין ההורים , לא סיפרתי להורים שלי כי שאיבדתי את ההריון הראשון אמא שלי נכנסה ללופ כאילו היא זאת שעוברת את זה מה שהקשה עליי לעבד את העניין . החלטתי לספר אחרי השקיפות בעזרת ה׳ להורים שלי ושל בעלי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בינואר 2025 בשעה 07:15
כשסיפרתי כזה מוקדם לחברות שלי הן נורא התרגשו ואמרו לי וואו זה נורא מוקדם, עניתי להן ״אם ארגיש בנוח לספר לכן שעברתי הפלה, אני יכולה גם לשמוח איתכן על התגלות ההריון״.