אני רוצה להכין קובה במיה למחר אבל רציתי היום להכין את הכדורים ומרק לזרוק למרק השאלה אם אפשר להפשיר את הבשר טחון לגלגל בתוך הסולת ואז להקפיא ? ומחר לשים את הקובות במרק? או עדיף מחר להכין? כי אני יודעת שאסור להפשיר בשר ולהקפיא?
אמהותאמהות
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 18:03
ברור תכיני תגלגלי ותקפיאי לכמה זמן שבא לך זה בסדר וכולנו עושות אתזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 18:03
בטחחחחחחח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 18:04
אחרי בישול אין בעייה להקפיא שוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2025 בשעה 18:04
יש לכן מתכון טוב לקובה במיה? יש לי סולת

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך