היי, אני רוצה לבשל לי אוכל למהלך השבוע.. תוהה אם זה בסדר נניח לאכול ברביעי תבשיל שהכנתי היום. מדובר בסלמון, מוקפץ עוף וקציצות טונה.. זה בסדר?
הריון ולידה
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי4 בינואר 2025 בשעה 18:08
סלמון או דגים בכלל לא הייתי אוכלת אחרי ארבעה ימים, עוף ןבשר עוד ניחא אבל גם לא מומלץ ככ.
תכיני ותקפיאי..נגיד קציצות ברוטב כזה או שניצלים או משהו שקל לשלוף ולחמפ
משתמשת פורטי4 בינואר 2025 בשעה 18:12
בכללי אני פחות אוהבת אוכל שמוכן מראש לכל השבוע
יומיים גג לדעתי
משתמשת פורטי4 בינואר 2025 בשעה 18:26
לדעתי עד שלושה ימים זה בסדר לשמור אוכל אבל תכיני ותקפיאי לך במנות ואז תוציאי להפשרה ביום שאת רוצה לאכול ככה יישמר הכי טרי. רק שימי לב שאת מקפיאה בשר/ עוף/ דגים טריים ולא משהו שכבר היה קפוא והפשרת