עזרתכן בבקשה, הכנתי צ'ימיצ'ורי ויצא לי טעם חזק מדי של שום. איל אפשר לאזן את זה? תודה.
אוכל
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 12:48
לימון ?
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 12:48
אם הטעם של השום בצ'ימיצ'ורי חזק מדי, יש כמה דרכים לעדן אותו:
1. הוספת שמן זית: הוסיפי עוד שמן זית, שיאזן את הטעמים ויעדן את השום.
2. הוספת חומץ או לימון: הוספת מעט חומץ או מיץ לימון תעזור לאזן את החריפות של השום.
3. הוספת פטרוזיליה: אם יש אפשרות, הוסיפי עוד פטרוזיליה כדי לדלל את ריכוז השום בתערובת.
4. תוספת מים: הוסיפי מעט מים בהדרגה, אם הטעם עדיין חזק מדי.
5. מנוחה במקרר: לפעמים, השום מתעדן לאחר כמה שעות במקרר כשהוא מתמזג עם שאר המרכיבים.
נסי לשלב כמה מהשיטות הללו בהדרגה, עד שתקבלי את הטעם הרצוי.