עזרתכן בבקשה, הכנתי צ'ימיצ'ורי ויצא לי טעם חזק מדי של שום. איל אפשר לאזן את זה? תודה.
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 12:48
לימון ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 12:48
אם הטעם של השום בצ'ימיצ'ורי חזק מדי, יש כמה דרכים לעדן אותו: 1. הוספת שמן זית: הוסיפי עוד שמן זית, שיאזן את הטעמים ויעדן את השום. 2. הוספת חומץ או לימון: הוספת מעט חומץ או מיץ לימון תעזור לאזן את החריפות של השום. 3. הוספת פטרוזיליה: אם יש אפשרות, הוסיפי עוד פטרוזיליה כדי לדלל את ריכוז השום בתערובת. 4. תוספת מים: הוסיפי מעט מים בהדרגה, אם הטעם עדיין חזק מדי. 5. מנוחה במקרר: לפעמים, השום מתעדן לאחר כמה שעות במקרר כשהוא מתמזג עם שאר המרכיבים. נסי לשלב כמה מהשיטות הללו בהדרגה, עד שתקבלי את הטעם הרצוי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 12:48
תוסיפי עוד ירק שכבר הוספת זה יעדן את הטעם של השום

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך