אודה לתובנות אני כרגע לא בטוב על בעלי ויושבת קצת לחשבון נפש אני מזהה לופ שחוזר על עצמו ורוצה להתייעץ איתכן. אני בהריון. כרגע עם סימפיוליזיס, כל פעם משהו אחר. בעלי מתנהל בצורה כזו: יום אחד מתעלם מהחולשה, מהקושי, מזה שאני שוכבת שעות בלי לאכול או לשתות. ואז פתאום יום למחרת, (כנראה כשהוא קולט שאני גם כועסת או שהוא הגזים) הוא מתעניין, שואל, מציע, ואז זה ממש מכעיס אותי. ואני לא רוצה לקבל ממנו שום התעניינות עזרה או אוכל. לא מצליחה להבין את זה. כי אם אתה מתעלם, כנראה לא שמת לב בשילוב עם זה שזה אופי. אבל פתאום למחרת כן שם לב? ואז גם אומר "אתמול דאגתי לך, גם היום אני דואג, למה את לא רוצה שאכין לי... שאביא לך .. שאקנה לך .." הקושי הזה של פעם ככה פעם ככה, פלוס השקר של "כן דאגתי לך" רק כדי להרגיע מצפון, גורם לי להעדיף לא לקבל ממנו שום תמיכה בשום שלב, ככה אדע שאני לא מצפה ולא מתאכזבת. ההרגשה הזאת של דאגה ואכפתיות, ויום אחרי התעלמות, מקריסה אותי כל פעם מחדש ושוברת אותי. לא נראה לי הגיוני שמישהו שאוהב אותך, יכול לראות אותך על הספה כמה שעות כאובה, לא אוכלת לא שותה, ולא לעשות עם זה כלום. ואז יום אחרי כדי להרגיע את המצפון שלו, הוא הופך לבעל הכי טוב דואג ואכפתי. פליז תעזרו לי עם הכאב הזה. איפה אני טועה????
זוגיותזוגיות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 09:58
גברים לא רואים לא שומעים ולא יודעים. אם לא תגידי הוא לא ידע...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 10:00
כל פעם להגיד?? עד כדי כך?? כמה אפשר לבקש רגישות מינימלית למי שקרובה אליך? לא מצליחה להכיל את זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 10:01
אני אישית הייתי פשוט כל פעם כשעוזר אפילו שלא עזר אתמול הייתי מראה לו כמה אני מעריכה אותו וכמה הוא עוזר לי וכו' ואוטומטי הגישה שלו לעזרה היתה משתנה כי יהיה לו סיפוק מזה... אם כשהוא עוזר נהיה בלאגן למה שירצה לעזור (לא שזה צריך להיות ככה אבל אם זה לא ככה לנסות כמה שיותר לתת לו הרגשה טובה שירצה לעזור לך...)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בינואר 2025 בשעה 10:10
להגיד כל פעם מחדש! להרש כל פעם מחדש לדבר כל פעם שוב לשתף אותו כל הזמן... הבעלים היום לא ממש מבינים או יורדים עד הסוף להבין אותנו ואת התחושות שלנו. אני כרגע הריון שלישי ברוך ה' יכולה לשבת על הספה מעוכה של החיים ובעלי לא יבין מה נסגר איתי וכל פעם מחדש אני משטפת אותו שיש לי בחילה/שאני עייפה/שאני לא יודע. מה יש לי/שאני סתם בוכה וכו'... כל פעם הוא יבין לא יבין זה שלו אבל אני את שלי עשיתי בדרך כלל ההבנה קוראת יחסית מהר ואז הוא גם עוזר או או ר לי הכל יחכה למחר לכי לישון לנוח וכו' או שפשוט יעזור לי. אין מה לעשות בסוף חייב לדבר גם אם הוא כלפייך אין לנו היום איזה תדר של לקרוא מחשבות או טלפתיה להבין מה רוצים אחד מהשני חייבים לדבר לשתף להגיד כל הזמן מחדש לדבר מה מפריע וכו'

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות