לפני כ3 וחצי שנים ילדתי את ביתי הבכורה לבד הייתי בגידול שלה בלי האבא הוא היה עובד לא היה משלם מזונות כל ההוצאות היו עליי כולל מעון והייתי מתעצבנת עליו המון עד כדי כך שירדתי במשקל בלי לשים לב האוכל לא יודעת לאן היה הולך עד יום אחד קיבלתי התקף חרדה ומאז החיים שלי השתנו מבן אדם שמח הפכתי לבן אדם עצוב כל היום וכל הלילה הראש היה במחשבות רק על אבא של הילדה עליי אם חלילה יקרה לי משהו מי יטפל בילדה לילות של מלא בכי היום אחרי 3 שנים המצב שלי בריאותי שלי לא משהו מרגיש לי הראש כבד העיניים שלי עייפות משהו מציק במצח בנוסף עם חיידק היליקובקטר אני חושבת שאת כל זה הבאתי על עצמי אולי הגוף בטראומה למישהי מוכר??
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בדצמבר 2024 בשעה 18:10
זה נשמע רגשי באמת.. האבא של הילדה גר איתכם? או שאת איתה לבד? אם הוא לא איתכם- אם כמה שזה קשה תנסי לשחרר ממנו , בכל מקרה את היחידה שמגדלת את הילדה אל תאכלי סרטים על מה יקרה תחיי יותר בהווה ותהני ממנה כמה שאפשר.. ההורים שלך בתמונה? אמא עוזרת?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בדצמבר 2024 בשעה 18:13
כן אני אצל ההורים איתה אבל אני חושבת שכבר התגברתי על זה אבל אני חושבת אולי השאיר לי טראומה בגלל שזה אני מרגישה את הדברים האלה